Activyl

Un nou tip de proprietar de animale de casă

Clientul nostru ţintă:

  • Consideră că animalul de casă face parte din familie
  • Se îngrijorează pentru expunerea inutilă la substanţe chimice
  • Caută cele mai bune produse
  • Este gata să plătească mai mult pentru produse care protejează starea de bine a animalului

Aproape peste tot în lume oamenii sunt mult mai grijulii atunci când aleg produsele pentru familia lor. Ei sunt din ce în ce mai îngrijoraţi de puterea şi leziunile pe care le pot cauza produsele chimice pentru gospodării; mai ales înălbitori, substanţe de curăţare şi pesticide.

La pagina 6 din prezentarea PowerPoint despre „Construirea dosarului comercial

70% dintre proprietarii de animale de casă recunosc că ţin la animalele lor la fel de mult ca la un copil. Nicin o cheltuială nu este prea mare pentru produsele care le protejează sănătatea.

La pagina 4 din prezentarea PowerPoint – cheltuieli pentru îngrijirea sănătăţii animalului de casă

Astfel, proprietarii sunt mult mai îngrijoraţi de produsele chimice de uz casnic şi au relaţii mult mai apropiate cu animalele lor de casă. Ceea ce înseamnă că îşi fac griji şi pentru substanţele chimice din produsele pentru animalele de casă.

Activyl omoară puricii reducând expunerea animalelor de casă la produsul activ. Acesta este produsul contra puricilor pe care animalele de casă l-ar alege pentru ele. Şi astfel, o opţiune atrăgătoare pentru mulţi proprietari de animale de casă.

La pagina 10 din prezentarea PowerPoint despre „Construirea dosarului comercial

Per ansamblu, toate acestea semnifică faptul că Activyl este una dintre cele mai eficiente metode de a fi siguri că beneficiaţi din plin de tendinţele din domeniul îngrijirii care îi influenţează pe clienţi.

Pentru mai multe detalii despre clienţii Activyl şi cum îi puteţi repera, descărcaţi broşura noastră e-detailer [PDF]